31. Ab Sier

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Ab Sier

Ik steun de lokale partij GewoonNijmegen omdat ik ervan overtuigd ben dat Nijmegen beter bestuurt wordt door lokale bestuurders. Veel te lang maken partijen en bestuurders met een landelijke agenda deel uit van  de Nijmeegse raad en het Nijmeegs college. Het vertrouwen in de politiek, landelijk maar ook lokaal, daalt tot een nulpunt omdat het niet meer om de burgers van de stad gaat maar om het bedrijven van politiek. Over het algemeen idealistisch maar weinig realistisch en met een landelijke pet op. Niet voor niets is er in Nijmegen sprake van een Blunder top 25 van onverstandige besluiten. Dat moet veranderen.

In Nijmegen horen lokale politici die luisteren naar de burger, en niet alleen in verkiezingstijd, maar het hele jaar door. GewoonNijmegen heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij naar de burger luistert en dat lokale problemen worden aangepakt. GewoonNijmegen verdiend meer zetels en met veel plezier zet ik mij daarvoor in. Daarom steun ik GewoonNIjmegen en sta op de kieslijst.

31 Ab Sier

Geef een antwoord