10. Jo Janssen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Jo Janssen

Ik ben Jo Janssen, oprichter van Gewoon Nijmegen. De bekendste horecaondernemer uit Nijmegen is geboren in de benedenstad en Nijmegenaar in hart en nieren. Kent het leven van arm tot rijk en van laag tot hoog. Hij heeft 15 jaar in het Waterkwartier en 10 jaar in de Wolfskuil gewoond. Jo wil de gemeente beter laten zorgen voor de Nijmegenaar. Wil zich zelf inzetten voor meer actie vanuit de gemeente: minder praten meer doen. Ervaren mensen aantrekken uit het bedrijfsleven voor posten in gemeente. Beeindigen torenhoge kosten voor de bedrijven en de gewone burger. Jo is ook bekend bij de ouderen van deze stad. kijk naar stichting benedenstad Nijmegen.

10 Jo Janssen

Geef een antwoord