7. Jessica van Hinthem

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Jessica van Hinthem

Alles begint nu eenmaal bij de politiek. Toen mijn gezin en ik financieel moeilijk zaten, er niet meer uitkwamen met de organisaties zoals de gemeente was daar Paul Eigenhuijsen als onze redder in nood. Hij en onze partij hebben enorm veel gedaan en doen nog steeds veel voor de mensen die in armoede leven. Door Paul konden bijvoorbeeld alle kinderen uit groep 6,7 en 8 toen tóch een laptop aanvragen omdat hij de regelgeving aangepast kon krijgen door middel van politieke inbreng. Juist daarom verbindt ik mij graag aan een partij met hart voor de inwoners, voor de Nijmegenaren. Ook voor hen die op of rond de armoedegrens leven.

De gemeente waarin je woont bepaald de regelgeving voor de regelingen/toeslagen die men aan kan vragen. Juist de groep werkende armen wordt steeds groter in Nederland, ook in Nijmegen. Die hebben geen recht op minima regelingen want er komt toch salaris binnen?

De regelgeving kan alleen worden aangepast als er mensen zitten die weten waar het schuurt maar ook weten hoe je dat aangepast kan krijgen, en dat is zoals ik al zei, juist via de politiek. Ik sta voor meer aandacht voor de werkende armen in onze gemeente, voor een betere en meer structurele hulp vanuit de gemeente aan de buurt teams, jeugdzorg en overige zorg en welzijn organisaties. Ook proberen we op diverse manieren de inwoners en ondernemers te steunen door goed te kijken waar wij kunnen bezuinigen en waar juist niet, de mensen hebben het allemaal al zwaar genoeg gehad door de corona crisis, wij helpen ze graag opkrabbelen.

Stem lokaal, omdat zij het geld ook lokaal uit willen geven. Grote landelijke partijen hebben toch een bepaald programma van ‘bovenaf’ en een enorme zak geld die hen groter op de kaart kan zetten, maar wij als lokale politieke partij werken vanuit ons hart. Ons nimweegse hart. Laat jij die van jou ook spreken?

Lijst10, Kieslijst plaats 7

Jessica van Hinthem

Geef een reactie