8. Winette Gerritsen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Winette Gerritsen

Mijn naam is Winette Gerritsen, moeder van 2 geweldige kinderen en onderneemster, ik run in de Lankforst mijn eigen gastouderopvang ( Villa Ratjetoe ). Ik ben via mijn vriend betrokken geraakt bij GewoonNijmegen.Nu, eerst op een afstand meegekeken wat een lokale partij nu allemaal doet en was al snel onder de indruk van de betrokkenheid van de mensen die nu de kar trekken, van kleine problemen als een hobbelig fietspad tot het op de blaren lopen flyeren in Dukenburg om de bewoners te informeren over wat hun te wachten staat als het huidige college zijn zin krijgt, door recente uitspraken van een oud wethouder dat het warmte net niet zo best uitpakt voor de bewoners van Nijmegen Noord was ik om, door de inzet van GewoonNijmegen.Nu is het warmte net in Dukenburg on hold gezet, een lokale partij die er dus voor ons is, geen landelijke belangen.

Ik wil graag een aandeel hebben om GewoonNijmegen.Nu groter te maken zodat we meer invloed hebben op besluiten die ons allemaal aan gaan.

8 Winette Gerritsen

Geef een reactie