1. Paul Eigenhuijsen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

En we eindigen de lijst van kandidaten met onze lijsttrekker en nummer 1, Paul Eigenhuijsen.

Paul is ons huidige raadslid en voert de fractie met verve aan. Hij is een dossiertijger en kan zich soms ontzettend druk maken over zaken die hem raken. Over zaken die hij als onrecht ziet. Hij wordt fel als het gaat om burgerparticipatie of inspraak van inwoners. Als je daar aan komt dan raak je hem; De kern van het raadswerk is, wat Paul betreft, het vertegenwoordigen van het volk. Daar wordt je voor gekozen en dat moet je dan ook doen.

Dat betekent overigens niet dat je ook altijd de inwoner gelijk moet geven. Paul kan soms ook behoorlijk botsen met de kiezer. Je zult van hem altijd het eerlijke verhaal horen. Waar gaat de gemeenteraad over en vooral waarover niet. Als je met een probleem komt zal hij zijn stinkende best doen om tot een oplossing te komen maar je ook vertellen als het kansloos is.

Paul is voor referenda. Hij neemt zijn taak als volksvertegenwoordiger zeer serieus maar snapt ook dat, soms, voor de bevolking een noodrem nodig is. Dat de bevolking de politiek terug kan fluiten. Daar is een referendum uitermate geschikt voor.

Ook is Paul een hartstochtelijk tegenstander van het centraal aanmeldpunt Schoolwijzer. Als ouder van een tweeling heeft hij zich altijd hard gemaakt voor de vrije schoolkeuze voor ouders. De overheid heeft geen enkele taak als het gaat om het toelatingsbeleid voor (basis) scholen.

Paul is er klaar voor om jullie weer 4 jaar te vertegenwoordigen en is er klaar voor om daar ook verantwoording aan jullie voor af te leggen!

Doe maar Gewoon Nijmegen, kies LIJST 10

Geef een reactie