Wij zoeken fractievolgers en beleidsmedewerkers!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

 

 

• Ben je betrokken bij de stad?
• Ben je politiek ervaren of een rookie?
• Zoek je ruimte voor ontplooiing?
• Wil je meedenken over de koers?

Als fractievolger draai je volwaardig mee in ons team. Je voert namens GewoonNijmegen.NU het woord in de gespreksrondes tijdens de politieke avond. Je spreekt met bewoners, gaat op werkbezoeken. Je vertegenwoordigt de partij in de stad.

Als beleidsmedewerker adviseer je onze fractieleden en denk je mee over oplossingen. Je hebt oog voor je omgeving, je kijkt naar de stad met een “wat kan er nu nog beter” bril en je kan dit vertalen naar concrete plannen waar onze fractieleden het debat over kunnen voeren of die we kunnen opnemen in het verkiezingsprogramma richting 2027.

Vragen? App ons op dit nummer
Voor beide functies wordt een passende vergoeding gegeven

Geef een reactie