Voor Nijmegen.nu: behoud de busstrook over de Waalbrug

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

De gemeente geeft gratis proefabonnementen voor de bus aan nieuwe bewoners van de waalsprong. Dit proefabonnement mogen mensen gebruiken voor woon-werk of woon-studie verkeer en ook het nieuwe breng flex valt onder deze regeleing. Tien ritten Breng Flex zijn gratis.

Goed openbaar vervoer zorgt ervoor dat minder mensen voor de auto kiezen en dat zorgt voor een betere doorstroming en minder files. Wat Paul Eijgenhuijsen dan weer enorm verbaasd is dat na de renovatie van de waalbrug de bus strook verdwijnt. Bewoners uit Nijmegen Noord mogen nu gratis proeven van een optimale busverbinding om straks met de bus gewoon achteraan in de rij aan te sluiten

 

Geef een reactie