Steun gevraagd

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Om als nieuwe partij mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen moeten we de steun hebben van 30 inwoners van Nijmegen. Zij moeten persoonlijk met een legitimatiebewijs en de ondersteuningsverklaring naar de stadswinkel in het centrum of Meijhorst om deze daar te laten tekenen.

Met deze verklaring ondersteun je dat VoorNijmegen.NU mee mag doen aan de verkiezingen. Dit is dus GEEN stemverklaring. Uiteraard hopen we wel dat zo veel mogelijk mensen op ons stemmen!

Je kunt de ondersteuningsverklaring via de onderstaande link downloaden. Neem contact met ons op als hij getekend is en we zullen het origineel bij je op komen halen. Je kunt een mail sturen naar info@gewoonnijmegen.nu of een whatsapp bericht sturen naar 06-12194037

H4_Ondersteuningsverklaring_GR2018_Nijmegen_VoorNijmegenNU_Eigenhuijsen

Geef een reactie