Nog even geduld a.u.b

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

6 EVEN GEDULD

U ziet ze weer overal voorbij komen. Leuke video’s en promoties op social media. In de stad lopen mensen met een big smile die folders, gadgets en andere leuke kleinigheden aan u willen geven.  In elke straat staan ze wel, met weer een andere kleur jas aan.

Thuis in de brievenbus treft u  dagelijks weer wervelende folders. Er wordt aangebeld en dezelfde mensen met gekleurde jasjes  willen graag een goed gesprek over u en uw leven.

Ja hoor, het is weer zover, het is verkiezingstijd! Maar wat doet GewoonNijmegen.Nu? Wij vragen nog even om uw geduld.

Nee, van ons krijgt u geen sponsje, sleutelhanger, rode roos, een winkelwagen-muntje of ander  milieu verantwoorde gadget.  Hooguit onze mooie folder. Onze foto’s en video’s  laten zien waar wij voor staan, en niet hoe gezellig we het wel niet hebben.

GewoonNijmegen.Nu vraagt nog even om uw geduld. Wij doen het net even anders. Tegen eind februari gaan wij van start met onze campagne. Een paar weken voor de verkiezingsdag op 21 maart. Bent u al benieuwd?

Wij gaan u overtuigen met waar we voor staan; wij gaan voor inhoud, argumenten en voor uw mening. De wijsheid ligt op straat! Wij willen ook na 21 maart uw mening weten en over de belangrijke zaken in gesprek. Daarom doen wij de dringende oproep om op 21 maart te stemmen op VoorNIjmegen.Nu!

Lees hier ons verkiezingsprogramma 2018-2022

Geef een reactie