De kip wordt duur betaald!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Rond de KFC op plein 44 is er sprake van steeds meer overlast. Er is sprake van harde muziek, toeteren, rondrijdende scootertjes, zingen, lallen, onnodig gas geven, blokkeren van ingangen en vele andere vormen van overlast. Dat lijkt steeds maar erger te worden en er lijkt niks aan gedaan te worden.

De bewoners realiseren zich dat ze in de stad wonen maar inmiddels is er elke dag sprake van overmatige overlast.

De ondernemers die er zitten hebben dagelijks te maken met onveilige situaties omdat er scooters over het terras scheuren. Een terras waarvoor ze forse leges moeten betalen aan de gemeente Nijmegen. Inmiddels is de eerste serveerster van haar sokken gereden. Wij hebben dan ook vragen gesteld aan het college

Geef een reactie