Komt allen, praat mee!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Op 4 september 2018 startte Voornijmegen.nu met vergaderen in diverse wijkcentra. Elke week waren we in een ander wijkcentrum. De 1e openbare fractie vergadering was destijds in wijkcentrum Dukenburg en daar houden we ook onze 50e. Bij vele vergaderingen waren instanties, wijkbladen en vooral bezorgde burgers op bezoek.

Voor onze 50e wijkbijeenkomst hebben we elke politieke partij in Nijmegen uitgenodigd. Voor het 1e uur doen we een beroep op de Nijmegenaar; waar vind u dat de Nijmeegse politiek eens over zou moeten praten. Kom met ideeën, suggesties, irritaties en plannen. Wij luisteren naar u!

In het 2e uur is er ruimte voor de politieke partijen zelf. Elke partij krijgt de ruimte om met een idee te komen en dat te verdedigen. U, als inwoner, mag daar vragen over stellen en de politiek zal daarop antwoorden.

Kortom, kom dinsdag 24 september naar Wijkcentrum Dukenburg en ga met de politiek in debat en laat zien dat de wijken in Nijmegen leven!.

Aanvangstijd : 19:00 uur.

Geef een reactie