Een mooi afscheid van 2019, en een knallend begin van 2020

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Omdat het jaar ten einde loopt en er een mooi nieuw politiek jaar aan komt, maak ik even van de gelegenheid gebruik u in volgelvlucht mee te nemen door het VoorNijmegen.nu politieke jaar 2019.

Begin dit jaar zijn wij gestart met een VoorNijmegen.nu partijvereniging, ten doel hebbende leden te werven om ons gezamenlijke doel “een beter Nijmegen” te realiseren. De vereniging groeit gestaag en dat geeft de fractie en het bestuur het gevoel op de goede weg te zijn. Uiteraard kunt u lid worden en bent u tevens welkom om onze activiteiten bij te wonen. Klik https://api.whatsapp.com/send?phone=31612194037 en stuur een whatsapp bericht met je naam en mailadres . Voor slechts 12 Euro per jaar bent u lid van de jongste, snelst groeiende Nimweegse partij van Nijmegen.

Onder het mom van “De wijsheid ligt op straat” waren wij ook in 2019 wekelijks op dinsdagavond in de wijk om onze vergadering te voeren en de bewoners van de wijken aan te horen. Veelal wijk comités die met ons in gesprek gingen, maar dikwijls zaten er ook bewoners met allerhande vragen.

Ook aan komend jaar zitten we weer “gewoon” bij u aan tafel in de wijkcentrums, u bent dus ook van harte welkom, onze agenda is hier https://gewoonnijmegen.nu/agenda/ te vinden.

Onze 50ste wijkbezoek werd feestelijk gevierd in het wijkcentrum van Meijhorst, op uitnodiging van onze fractievoorzitter Paul Eigenhuijsen werden alle actieve fracties gevraagd om in gesprek te gaan met de bewoners van Dukenburg. Onder de bezielende leiding van Raymond Janssen van RN7 werd het een geslaagde avond met een goede opkomst van zowel bewoners als fracties ( CDA,SP, Partij voor de dieren, en D66)

Vanaf het laatste kwartaal van dit jaar zijn we druk om het referendum waar we ons hard voor maken gestalte te geven, geen gemakkelijke opgave, we moeten iets meer dan 2100 Nijmegenaren vinden die ons willen ondersteunen, dat op zich is niet het grootste probleem, waar mensen moeite mee hebben is het ID/paspoort nummer door te geven. We gaan er overigens wel vanuit dat we de benodigde 2100 stemmen bij elkaar krijgen, het gaat namelijk wel over maatregelen die ons allen betreft, en waar we links of rechtsom allemaal een keer mee geconfronteerd zullen worden. Ook jij kan je stem geven voor dit referendum: https://gewoonnijmegen.nu/referendum/

Op social media zijn wij ondertussen de grootste, met name onze facebookpagina groeit gestaag. Wil jij ons volgen kan dat via onze pagina : Facebook.com/gewoonnijmegennu Uiteraard zijn wij erg blij met al deze volgers, we zullen dan ook wekelijks de pagina blijven updaten met zaken die spelen in Nijmegen en waar wij als partij iets van vinden. Heb jij zelf ideeën kun je uiteraard via onze social media kanalen je vraag/mening geven.

VoorNijmegen.nu groeit gestaag, met zijn allen zijn we op weg naar 2022 wanneer de nieuwe gemeentelijke verkiezingen zijn, en tot die tijd blijven wij keihard werken aan een beter Nijmegen en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig.

Een mooie jaarwisseling en een goed begin van 2020 wens ik jullie alle toe, laten we Nijmegen heel houden met de jaarwisseling, Proost

Geef een reactie