Skaeve Huse

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Al sinds 2013 is het college bezig met het bestemmingsplan om zgnd Skaeve Huse mogelijk te maken bij de Weezenhof. Al sinds 2013 is daar behoorlijk verzet tegen. Verzet dat in een eerder stadium is erkend door de raad van state.

Nu is er een nieuw bestemmingsplan door het college vastgesteld, met een bijbehorend persbericht. Een citaat hieruit:

“Agendering is nog niet precies duidelijk, onder andere vanwege de huidige coronacrisis. Burgemeester en wethouders hechten aan zorgvuldige communicatie met omwonenden en andere belanghebbenden. De coronacrisis is daarbij een complicerende factor.”

Alle besluitvorming ligt, terecht, stil. Enkel het noodzakelijk vindt doorgang. Er is geen enkele reden om dit bestemmingsplan erdoorheen te jagen.

Toch moet de raad op 25 april, via video conferentie, debatteren over dit bestemmingsplan

Wij vinden dit onbegrijpelijk. En jij? Wat vind jij?

1 gedachte over “Skaeve Huse”

  1. Ik vind het wel begrijpelijk. Skaeve Huse is een succesvolle manier om mensen die het in een gewone woonomgeving niet redden, toch te laten wonen. Dat het al sinds 2013 duurt is al erg jammer, maar debatteren over dit bestemmingsplan is daarom prima. Ook in deze tijden.

Geef een reactie