Extra steun voor cultuur? Nee

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wij hebben dit stuk niet ondersteunt.

Niet omdat we tegen extra ondersteuning voor cultuur zijn, niet omdat we de noodzaak niet zien maar omdat we moeite hebben met het onderscheid.

In deze tijd hebben meer ondernemers het ontzettende zwaar, er zullen er vele omvallen. Zeker nu de 4-daagse niet doorgaat zal deze corona crisis diepe wonden in onze stad achterlaten. Om dan nu aandacht te vragen voor 1 specifieke groep is voor ons nu een brug te ver.

Uiteraard zijn wij ten volle bereid om met (vertegenwoordigers van) alle gedupeerden het gesprek aan te gaan om te kijken hoe we onze mooie stad door deze ellendige crisis heen kunnen krijgen en daarbij is wat ons betreft elke oplossing bespreekbaar.

Eens? Of niet?

Geef een reactie