Doe mee en #kooplokaal

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

GewoonNijmegen.Nu, CDA en D66 lanceren vandaag de actie #kooplokaal. Hiermee willen we lokale ondernemers een steuntje in de rug geven.

Hoe werkt het?

Een week lang kopen Mark Buck (CDA), Paul Eigenhuijsen (GewoonNijmegen.Nu) en Mitchell van der Donk (D66) enkel Nijmeegse producten. Dus vlees bij de lokale slager, brood bij de bakker en cadeautjes bij de lokale giftshop. Met de hashtag #kooplokaal delen ze hun aankopen met hun volgers om zo aandacht te geven aan de lokale winkeliers.

Elk van hen daagt daarnaast in een filmpje 3 anderen uit om hetzelfde te doen. Deze drie mensen moeten vervolgens ook weer 3 vrienden of familieleden taggen om ook aan de challenge mee te doen. Zo hopen de initatiefnemers een brede beweging op gang te zetten waarbij er meer lokaal gekocht wordt én er extra aandacht komt voor de lokale winkelier.

Doe ook mee!

Om mee te doen hoeft je natuurlijk niet af te wachten tot jij uitgedaagd wordt. Koop een week lang enkel lokaal en tag zoveel mogelijk ondernemers bij de producten die je koopt. Daag vervolgens 3 anderen uit om hetzelfde te doen.

Je zult snel merken dat het net zo makkelijk en even goedkoop is je producten lokaal te kopen. En zo help je gelijk de Nijmeegse ondernemers.

Geef een reactie