Een zwembad icm een 400 mtr ijsbaan? Het kan!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Wij hebben het eerder voorgesteld, we hebben er zelfs een discussie stuk over geschreven en het college komt nu met de zwembad visie en wat blijkt? Er kan nieuwbouw gerealiseerd worden bij het Triavium, dat betekent wel dat er nu actie ondernomen moet worden.

De nieuwbouw van het zwembad als vervanging van beide zwembaden heeft onderstaande bassins: • Een 50 meter wedstrijdbassin (10 baans). Dit bassin kan d.m.v. een klapwand worden verdeeld in 2 baden, 1 van 25 meter (wedstrijdbassin) en 1 van 23 meter. Door de breedte van het zwembad van 25 meter kunnen er dan banen in de breedte worden gezwommen (8-baans), tevens is dit bassin geschikt voor doelgroep activiteiten, zwemlessen, enz.. Het bassin heeft over een lengte van 15 meter een beweegbare bodem die van 0 tot 2,0 meter instelbaar is. Een ander deel van het bassin heeft een diepte van 3,5 meter zodat er een duikplank geplaatst kan worden;
• Een doelgroepenbassin van 10 x 20 meter met een beweegbare bodem over het gehele oppervlak. Deze bodem is instelbaar van 0 tot 2,0 meter;
• Een recreatiebassin met een vrije vorm met een oppervlak van 350 m². Dit recreatiebassin is voorzien van diverse recreatieve elementen waar onder een glijbaan;
• Een peuterbassin en splashpark voor peuter met een oppervlak van totaal 100 m².

Geef een reactie