Spreken in het openbaar

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

In de politiek spreek je regelmatig een groep toe. Tijdens een ledenvergadering, bijeenkomst of een debat. Hoe houd je een goed betoog, waarbij de toehoorders het juiste onthouden en je er zelf ook plezier in hebt? En hoe ga je om met media? In deze training gaan we aan de slag met tips en oefeningen, zodat je met meer vertrouwen in het openbaar en met media spreekt. De training duurt 2,5 tot 3 uur en er kunnen maximaal 15 mensen aan de training deelnemen.

Deze training wordt georganiseerd door het Kennispunt lokale politieke partijen; Het Kennispunt lokale politieke partijen biedt ondersteuning aan lokale politieke partijen, die geen gebruik kunnen maken van ondersteuning van een landelijke partij.

Aanmelden: https://www.lokalepolitiekepartijen.nl/training/spreken-in-het-openbaar/

Geef een reactie