Zou het versmallen van de graafseweg nu ook uitgesteld worden?

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
https://www.vwicc.nl/nl/projecten/detail/renovatie-waalbrug

Telkens kwam het naar voren in de discussie over het versmallen van de Graafseweg: Geen zorgen, we gaan dit pas doen nadat de renovatie van de waalbrug klaar is. In augustus is het eerste deel van de renovatie klaar. Het schilderwerk van de bogen zou de tweede fase zijn van de renovatie, maar dat werk is nu opgeschoven naar 2030.

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/renovatie-waalbrug-nijmegen-25-miljoen-euro-duurder-door-kankerverwekkend-chroom-6~aa2371d7/

Zou nu de versmalling van de Graafseweg ook worden uitgesteld of gaat de wethouder deze belofte breken?

1 gedachte over “Zou het versmallen van de graafseweg nu ook uitgesteld worden?”

  1. Gewoon wat ze altijd doen. Want op de animatiefilm van de eerste versmalling zie je nergens de borden bij file het kruisingsvlak vrij houden. Terwijl er rond 5 uur in de middag op dat filmpje niets stil staat. Dat is dus domweg liegen met een bord voor de kop.

Geef een reactie