Gedogen of handhaven, wat vind jij?

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Al langer is het vele een doorn in het oog, het stallen van fietsen op het voetpad op de snelbinder. Het is niet alleen vreselijk onhandig voor de wandelaars, het is ook nog een gevaarlijk omdat de wandelaars nu op het fietspad gaan lopen en er scheuren scootertjes langs hen.

Tegelijk is het begrijpelijk, met deze hitte, dat mensen niet met hun fiets naar beneden lopen en daarna weer omhoog.

Dus wat vindt jij? Handhaven of gedogen?

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/22-gele-borden-op-een-rij-maar-geen-fietsende-waalstrandjes-bezoeker-luistert-het-is-teveel-gedoe~a846323b/

1 gedachte over “Gedogen of handhaven, wat vind jij?”

  1. regelmatig loop ik over de fiets?loopbrug voor een wandeling door de waalsprong . Prachtig gebied en voor wat mij betreft het beste wat de gemeente Nijmegen in de laats jaren heeft gerealiseerd.
    Je hebt de keuze om een wandeling te maken die je op verschillende manieren kunt verlengen dan wel verkorten tussen de 5 en de 10 km. Ik ben een vroege wandelaar en als er dan een enkele fiets staat heb ik daar geen last van , hetgeen niet wegneemt dat ik mij daar gruwelijk aan erger . Zeker nu er 12 borden staan met het verzoek dit aub niet te doen , wat op zich zelf al belachelijk is . Een bord verboden fietsen te plaatsen zou al voldoende moeten zijn . Dus HANDHAVEN !!!! en haal die lelijke borden ook weg . P.s Onder het op het bordje WAAROM staat: een ( domme ) bewoner .

Geef een reactie