Wijkcentra zijn er voor de wijk!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Het college heeft alle gebruikers van wijkcentra een brief gestuurd. In sommige wijkcentra moeten gebruikers huur betalen voor een activiteit waar de deelnemers een bijdrage voor moeten betalen, bij andere wijkcentra kunnen groepen gratis terecht. Het college wilt dat rechtzetten door iedereen te laten betalen en dan te kijken of ze groepen kunnen compenseren met subsidie.

Dat is wat ons betreft de verkeerde keuze en het rondpompen van geld. Wat ons betreft blijven de groepen die nu gebruik mogen maken van het 0 tarief dat in de toekomst ook doen. En mochten er groepen zijn die nu wel betalen voor huur terwijl andere dat niet hoeven dan kiezen wij ervoor om deze groepen ook gratis te faciliteren.

Wij dienen dan ook vanavond een amendement in om deze tariefsaanpassing terug te draaien.

Wijkcentra zijn er nl. voor de wijk, niet voor de gemeente

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/cursussen-in-wijkcentra-twee-keer-zo-duur-ontzettend-triest-het-maakt-me-razend~aa7d7fd0/

Geef een reactie