Waar een kleine partij groot in is!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Als kleinste partij in de raad moeten we hard werken om onze ambities waar te maken. En dat doen we: we werken met een mooi team aan een beter Nijmegen.

Wij zijn met één raadslid in de raad gekozen en dat blijft vier jaar zo. Maar met ons gehele team creëeren we een steeds groter bereik. De inwoners van Nijmegen horen ons geluid al drie jaar en wie zien op onze social media dat dat zeer wordt gewaardeerd. Onze website en onze Facebookpagina wordt goed gelezen.

Verder posten we geregeld verhalen uit de pers, waar we graag met de Nijmegenaar over in discussie gaan. Resultaat is dat we wat betreft paginalikes de grootste partij van Nijmegen zijn. Daar zijn we trots op, want voor ons geldt #dewijsheidligtopstraat, maar die wijsheid ligt ook wel degelijk op de digitale straat. Ook daar bereiken we steeds meer mensen.

Geef een reactie