Kiekopdenimweegsepolitiek deel 2

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

24 Januari om 19.00 uur was de 2e live aflevering van onze videopodcast Kiekopdenimweegepolitiek.nl

Kiekopdenimweegsepolitiek is een produktie van ons waarbij we de man op de straat aan het woord willen laten. Veel onderwerpen staan op de politieke agenda en mensen mogen inspreken, 3 minuten.

Wij willen belanghebbende aan het woord laten. Wat vinden zij van de plannen van het college en van de reactie van de politieke partijen? Deze beeldpodcast wordt dus ook altijd opgenomen in de week nadat de inspraak heeft plaatsgevonden en nadat de partijen hun mening hebben gegeven maar VOOR dat de daadwerkelijke besluitvorming is geweest. We zullen aan alle betrokkene vragen wat zij missen, welke stappen moet de politiek nog maken. Maar dat zullen we ook aan de luisteraar en kijker vragen. Ook jullie kunnen meedoen. Je kunt je met je mobiele nummer aanmelden en dan krijg je stellingen waar je voor of tegen kunt zijn. Ook kun je je reactie op een onderwerp achterlaten op onze website of FB pagina. Natuurlijk kun je ook twitteren. Gebruik daarvoor de hashtag #kiek

In deze aflevering ging het over:

Minimum loon naar € 14,-

Nieuwbouw op het voormalig Montessori college terrein

Het wijkwarmteplan Bottendaal

De aflevering is ook als podcast te beluisteren via SoundCloud

De hele aflevering kun je hier terug kijken

Geef een reactie