Onze Hans is koninklijk onderscheiden!

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Hans krijgt de onderscheiding opgespeld door Jacqueline

Onze Hans is vandaag koninklijk onderscheiden als lid in de orde van Oranje-Nassau vanwege zijn vele vrijwilligerswerk.

Wij zijn apetrots op hem!

Hans Veltmeijer (73), Lid in de Orde van Oranje-NassauDe heer Veltmeijer is ruim 15 jaar voorzitter/vrijwilliger bij het Bewonersplatform Tolhuis. Hij heeft contact met gemeente, woningcorporaties en wijkprofessionals en organiseert diverse activiteiten voor jong en oud. Daarnaast vervulde hij diverse functies bij het bewonersplatform stichting De Zevensprong. Hij was medeoprichter van het wijkblad De Dukenburger en heeft zich actief ingezet om zwembad Dukenburg te renoveren en te behouden, dat inmiddels in zelfbeheer is. Hij was voorzitter van de stichting Dit is Dukenburg en heeft er mede voor gezorgd dat er een opvolger kwam voor het jaarlijkse Dukenburgfestival. Voor het 50-jarig bestaan van Dukenburg is de werkgroep Canon van Dukenburg opgericht, de opgezette website wordt nu up-to-date gehouden. Bij stichting Vakantie Activiteiten Bouwdorp Duuk is hij penningmeester en mede-organisator en verleent ook ondersteuning bij de bouwweek. Ook bij Duuk en Dinner is hij penningmeester; maandelijks wordt een maaltijd verzorgd voor ouderen en vaak kookt hij dan ook.

Geef een reactie